Beşiktaş İddaalı

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, rakiplerine meydan okudu: Bizi yarışın içinde görmeyenler hayal kırıklığına uğradı. Ligde en az Galatasaray ve Fenerbahçe kadar şampiyonluk şansımız var.

Siyah-beyazlı kulübün teknik direktörü Samet Aybaba, takımın kan kaybetmediğini, aksine aralarına yeni katılan genç yeteneklerle iyi bir sinerji yakaladığını belirtti. Sezon başında herkesin karamsar bir tablo çizdiğini ancak geride kalan 3 maçta başarısız olmalarını bekleyen herkesi hayal kırıklığına uğrattıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “En önemli sorunumuz kondisyon. Gücümüzü 90 dakikaya yayabildiğimiz takdirde takım olgusunu da ön plana çıkartacağız. En az Galatasaray ve Fenerbahçe kadar şampiyonluk şansımız var” diye konuştu.
Beşiktaş’a imza attığında verdiği sözlerin arkasında olduğunu belirten Aybaba, “Formamızı sahanın ortasına koysak bile ilk 4’e oynayacağımızı söylemiştim. İlk 2 haftada İstanbul BB ile berabere kaldık, Galatasaray’ı da tartışmalı bir penaltı sonrasında elimizden kaçırdık. Sezon sonunu düşünmeden hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz. Sadece önümüzdeki maçı düşüneceğiz” dedi.
Primlerini personele dağıttı
Öte yandan Samet Aybaba’nın, İstanbul BB, Galatasaray ve Karabük maçları nedeniyle kazanılan 25 bin lira primi 3 aydır maaşlarını alamayan tesis personeline dağıttığı öğrenildi.

0 yorum: