Ev Değiş Tokuşu ile Tatil Hayalinizi Gerçeğe Dönüşütün


Ev Değiş Tokuşu ile Tatil Hayalinizi Gerçeğe Dönüşütün




Uzun zamandır bir yelkenli ile dünya turu yapma hayaliniz var ama sizin bir yelkenli alacak kadar paranız yok. Peki, ne yapacaksınız bu hayalinizden vaz mı geçeceksiniz? Yoksa yıllarca çalışıp didinip para biriktirip, hayatınızın son baharında bu hayalinizi gerçekleştirmeyi mi planlıyorsunuz? Size hatırlatmak isterim vakit geçtikçe her şeyin fiyatı artıyor. Siz bir yelkenli için gerekli parayı biriktirdiğiniz de o yelkenin fiyatı iki katına çıkmış olur. Ama umutsuzluğa kapılmayın çünkü size çok güzel bir fikir önermek istiyorum. Dünya da birçok ülkede uygulanan ve Türkiye’ye yeni popülerleşen bir tatil sistemi var.

   Bu sistemin adı ev değiş tokuşu. Adından da anlaşılacağı sisteme giren kişiler karşılıklı mülklerini değiştiriyorlar. Sistem şu şekilde çalışıyor. Ev değiştokuşu yapan sitelere giriyorsunuz. İstediğiniz ölçütleri belirtiyorsunuz, evinizin resmini çekiyorsunuz, ev değiş tokuşu için evinizin bütün özelliklerini siteye yüklüyorsunuz. Siz de istediğiniz tatil şekline göre sitede arama yapıyorsunuz. Bulduğunuz uyuşmalara göre karşılıklı anlaşmalar yapıyor ve belirttiğiniz tarihler arasında mülklerinizi değiştiriyor tatilinizde konaklama giderini sıfıra indirmiş oluyorsunuz. Bu sistemde sadece ev’e ev değişitokuşu yapılmıyor. İsterseniz evinize karşılık bir yelkenli bulup dünya turuna çıkabilirsiniz ya da karavanınıza karşılık bir ev bularak yerleşik düzenli bir tatil. Değiş tokuş ile ilgili ölçütleri belirlemek size kalmış. Hangi şartları isterseniz o şartlarda değiş tokuş yapabilirsiniz. İsterseniz misafirlik seçeneğini işaretlersiniz. O zaman tatilinizi mülk sahibine misafir olarak yaparsınız. O sizi gezdirir size ücretsiz turist rehberliği yapmış olur. Aynı zamanda o da başka bir zaman size misafir olur. Onun size sunduğu hizmetleri sizde ona sunarsınız.

   Tüm dünyanın kullandığı bu sistemden faydalanmak çok kolay. Yapmanız gereken tek şey ev değiş tokuşu yapan bir e-mağaza sitesine belli bir ücret karşılığında üye olmak ve mülkünüzü oraya kaydettirmek. Eğer Ev Degiştokuşu indirim istiyorsanız bu da kolay. İnternette bu tür sitelerin indirim kuponları mevcut. İndirimkuponu.com sitesinden kolaylıkla Ev Değiştokuşu indirim kupon kodu temin edebilirsiniz. İndirimkuponu.com sitesi kupon sağlama koşulu olarak sadece üyelik talep etmektedir.

   Ev Değiştokuşu kampanya  kısa bir süre önce başladı. Siz de bu Ev Değiştokuşu fırsatı kaçırmayın ve kampanyadan faydalanıp tatil hayalinizi gerçeğe dönüştürün

0 yorum: