HEPAR’DAN SURİYE İSYANI


Hepar’dan Suriye isyanı

Halk ve Eşitlik Partisi(HEPAR)BOLU İL BAŞKANI Yüksel Özdemir Suriye sınırda yaşananlar karşısında hükümeti sert bir dille eleştirdi.
Açıklamasında Mecliste kabul edilen Suriye tezkeresini eleştiren Özdemir; “savaşı ahmak beyinliler çıkarır sonucuna halk katlanır” ifadesine yer verdi.
Basiretsiz yöneticiler yüzünden bu hale geldik
HEPAR İl Başkanı Yüksel Özdemir yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz doğu ve güneydoğu sınırlarını paylaştığı ülkelerle basiretsiz yöneticiler sayesinde kanlı bıçaklı duruma gelmiştir. Ülke 1923’den bu tarafa ilk defa böyle bir duruma gelmiştir. Bütün yaz boyunca dalga dalga gelen pkk saldırılarına karşı eli kolu bağlı bakan sorumlular hemen Suriye konusunda işi nedense aceleye getirmişlerdir. Bir kaç çıkarcı ülke dışında desteğiniz yok ve olası bir operasyonda Rusya ve İran’ı karşınızda bulacaksınız. Soruyoruz size; Suriye kendi topraklarında kime karşı mücadele ediyor. Sizin silah desteği verdiğiniz beslediğiniz muhaliflere karşı. Nedense vatan evlatları musalla taşında yatarken her gün onlarcası bayrağa sarılı gelirken yanımızda olmayanlar Suriye konusunda müttefikimize desteğiz açıklaması yapıyorlar. Birilerinin gönlü olacak diye ülke hızla bir çatışmaya sürükleniyor. Bunu idare edecek kabiliyetinizde zaten yok. Siz ancak köylerde amcaları kucaklar teyzelerin sırtını sıvazlamaktan anlarsınız. Savaşı ahmak beyinler çıkarır sonucuna halk katlanır”

0 yorum: