İzmir Adliyesin' de Kavga: 2 Yaralı

İzmir'de Esat Beşok ve İdris Turşak'ın ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın ikinci duruşması sırasında, taraflar arasında çıkan kavgada bir kişi silahla, bir kişi de bıçakla yaralandı. 

İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Alsancak semtindeki silahlı kavgayla ilgili görülen davanın ikinci duruşması öncesinde, çatışma sonucu hayatını kaybeden Esat Beşok ve İdris Turşak'ın çok sayıda yakını, adliyede çıkışını bekledi. Duruşmanın görüldüğü saatlerde, İzmir Adliyesi'nin 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nin önünde Cihan Dümen bıçakla, adliyenin yakınında ise Bülent Özmen (37) silahla yaralandı. Olay sırasında 06 ES 355 plakalı otomobile de ateş edildi. Yaralılardan Cihan Duman, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Bülent Özmen ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili kaçanları yakalamak için polis ekipleri soruşturma başlattı. Emniyet Müdürü Ali Bilkay polislerden bilgi aldı. 

Alsancak'taki Meksika Sokağı'nda 3 Şubat'ta, Esat Beşok (28) ile Pasaport'ta bir restoran işleten 34 yaşındaki İdris Turşak, iddiaya göre bir gün önceki kumar organizasyonu nedeniyle tartıştı. Beşok'un tokat atması üzerine Turşak, silahıyla Esat Beşok'u kafasından, yanında bulunan Yasin Coşkun'u da kolundan vurdu. Taraflar arasında çıkan çatışmada İdris Turşak da vurularak öldürüldü. Kafede oturan Sinan Tamtürk de eline isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralanan Esat Beşok, 18 gün sonra hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Yasin Coşkun, Halil Emre ve ölen İdris Turşak'ın şoförü İsmet Ertürk Tarı tutuklanarak cezaevine konuldu. Sanıklardan İsmet Ertürk Tarı, ilk duruşmada, haftada bir gün karakola imza vererek adli kontrol altında tutulması şartıyla tahliye edildi. 

Soruşturma kapsamında, firari H.S. ve H.U. hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. - 
Kaynak :izmirhaber.gen.tr

1 yorum: