Hak ve Eşitlik Partisi Konya İl Başkanlığı'ndan kamuoyuna basın bildirisi !



                              BASIN DUYURUSU!


Genel başkanlığını Osman PAMUKOĞLU'nun yaptığı HEPAR'ın Konya İl Başkanlığı bugün yaptığı gençlik kolları toplantısının ardından bir basın bildirisi yayınladı.


BİZ HÜKÜMET OLMAYA HAZIRIZ, DEVLET YÖNETMEYE TALİBİZ…
Türkiye’nin 11 yıldır geldiği bu dönem demokrasinin tabana vurduğu dönemdir. İnsan haklarının, yaşama haklarının sıklıkla ihlal edildiği bir dönemdeyiz. Siyasetin kapıdan girdiği adaletin arka kapıdan çıktığı dönemdeyiz. Terör konusunda 30 yıllık tarihin en kötü dönemindeyiz.
Bu hükümet hazırlıksız gelmiştir. Bilgi birikimi yokt
ur. Sıfır sorun diye başladıkları dış politikada gelinen nokta bütün komşu devletlerle kavgalı hale gelinmiştir. Tarım ve hayvancılık politikaları çiftçiyi bitirmiştir. Enerji politikaları yanlıştır.
Halkımız artık bu kötü yönetimden bıkmış arayış içerisine girmiştir. Katlanarak büyüyen bu sorunları çözüme kavuşturacak bir lider ve siyasi parti arayışına girmiştir. Düzen partileriyle bu sorun yumağının çözülemeyeceğini anlamıştır. Hak ve Eşitlik Partisi’nin program ve hedefleri anlatılırken halkımız ilgi göstermeye başlamıştır.
Artık Hak ve Eşitlik Partisi’nin Türk siyasetinde yerini almaya başladığı bir döneme gelinmiştir. Türkiye’ de en fazla ziyaret edilen siyasi parti sitesi Hak ve Eşitlik Partisi’ nin Resmi Sitesidir. HEPAR 2217., AKP 2391., CHP 3019 ve MHP 5587’nci sıradadır.
Yılın siyasi anketlerinde en başarılı siyasi lider sıralamasında Osman PAMUKOĞLU ön plana çıkmaktadır.
KONYA’da ilçe teşkilatlarımızdaki talepler memnuniyet vericidir. Partimizin ve teşkilatlarımızın sitelerine ilgi oldukça fazladır. Teşkilatlarımızın açılışları için Genel Başkanımız Osman PAMUKOĞLU’ nun en kısa zamanda aramıza katılacağı müjdesini sizlerle paylaşıyorum.
Bugünkü gençlik kolları toplantımız ile birlikte kırılma noktasını aşmış bulunuyoruz. Gençlerimizle birlikte yürüdük, gençlerimizle birlikte bu mesafeleri katettik, yine onlarla birlikte yürüyeceğiz.
Sonuç olarak; Geçmişte terör örgütüyle nasıl mücadele edileceğini kanıtladık. 365 günde dağları temizleyeceğiz. Tarım ve hayvancılık politikalarımızla, enerji politikalarımızla, başı dik ve onurlu millet olarak iç ve dış politikalarımızla ekibimizle, donanımımızla, bilgi birikimimizle ve tecrübemizle BİZ HÜKÜMET OLMAYA HAZIRIZ, DEVLET YÖNETMEYE TALİBİZ…
29.09.2012

ERCAN SÜMER

HEPAR KONYA İL BAŞKANI
























0 yorum: