Hepar'dan Kahramanmaraşspor'a destek ziyareti.



Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Gebel ve yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraşspor tesislerinde, ziyaret ettikleri takımın teknik sorumlusu Fethi Çokkeser’e çiçek verdiler, başarı dileklerini yineledi.



Sadece toplumsal olaylarla değil sporla da yakından ilgilendiğini ortaya koyan HEPAR Kahramanmaraş Teşkilatı, bu hafta sonu başlayacak futbol sezonu için sporun da yanında olduklarını gösterdi, Kahramanmaraşspor Tesislerinde yanlarında olduklarını, destek verdiklerini söylediler.

Başarı dileğinden ve ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı takımın teknik patronu Çokkeser, takıma ilk kez bir siyasi partinin desteği olduğunu belirterek, “Şimdiye kadar hiçbir siyasi partiden destek almadım. Görmedim, duymadım. Bu hassasiyeti HEPAR gösterdi. Doğrusu çok duygulandım. Kendilerine verdikleri destekten, moralden ötürü teşekkür ediyorum. Bizim moral ve motivasyona ihtiyacımız daha çok!” dedi.

HEPAR İl Başkanı Ahmet Gebel ise, yönetim kurulu arkadaşları ile Kahramanmaraşspor teknik heyetini ve futbolcuları ziyaret ettiklerini, onların her daim yanlarında olduklarını, olacaklarını söyleyerek; “Bu takım bizim, şehrimizin adını taşıyor. Bu bakımdan, nüfus cüzdanında doğum yeri Kahramanmaraş yazan herkesin bu takıma destek vermesi, moral vermesi gerekiyor.”  diye konuştu.
Gebel ve arkadaşları kırmızı-beyazlı takımın teknik patronu Çokkeser’e bir buket çiçek verdiler, başarılar dilediler.

1 yorum: