Vodafone çok tutulan tablet'ini yeniledi.

Vodafone Smart Tab 2 Tabletinin Özellikleri


Geçtiğimiz yıl ülkemizde sunmuş olduğu Smart Tab isimli tabletiyle büyük beğeni ve satış rakamları kazanan Vodafone, bu tabletini biraz daha geliştirerek Smart Tab 2 7-inç ve Smart Tab 2 10-inç olmak üzere iki yeni model sunuyor. Lenovo tarafından üretilen bu iki tablet ülkemiz pazarında da Vodafone ile büyük bir ihtimal satışa sunulacak. Tabi bu satışların ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Bu iki yeni Smart Tab’ın özelliklerine kısaca bir göz atalım.



Vodafone Smart Tab 2 10-inç’in Özellikleri:
IFA 2012 fuarında tanıtımı gerçekleşen bu modelin teknik özellikleri detaylı olarak bilinmese de bilinenler şu şekilde, işlemci olarak 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci. 16 GB dahili hafıza. Android 4.0 ICS işletim sistemi. Wi-Fi ve GPS özellikleri yer almakta. Sade, ince ve şık tasarıma sahip olan bu tabletin arka kısmında üretici olan Lenovo’nun birde logosu yer alıyor. Ürünün ön kısmında ve arka kısmında iki farklı kamera yer almakta. Ayrıca microHDMI, SIM ve microUSB girişlerine sahip olan bu model hakkında bilinen bilgiler şimdilik bu kadar.
Vodafone Smart Tab 2 7-inç’in Özellikleri:
10-inç’lik kardeşinde olduğu gibi bu tabletin arka kısmında da üretici Lenovo’nun logosu yer almakta. İşletim sistemi olarak Android 4.0 ICS kullanan modelde 4GB dahili hafıza yer alıyor. Ayrıca arka kısımda bulunan 2MP’lik birde kamera bulunduran model şık ve sade bir yapıya sahip. Wi-Fi ve GPS’nin standart olarak bulunduğu modelin yurt dışı satış fiyatı 190$ civarında olduğu belirtilen haberler arasında yer alıyor.

0 yorum: