Sıfır Noktasında 'Savaşa Hazırız' Pozu




Genelkurmay Başkanı OrgeneralNecdet Özel, 2. Ordu Komutanlığı sorumluluk bölgesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Özel, önce Adana'ya ardından İskenderun'a geçti.
Dün akşam helikopter ile 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na inen Özel , Kara Kuvvetleri Komutanı Orgenaral Hayri Kıvrıkoğlu, nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve beraberindeki kuvvet komutanları ile İskenderun'daki birliklerde incelemede bulundu.
İncelemelerin ardından geceyi Subay Orduevi'nde geçiren Özel ve beraberindeki heyet, sabahsaatlerinde 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı kışlaya geçti.
SURİYE'YE SIFIR NOKTASINDA İNCELEME YAPTI
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Hatay'ın Altınözü ilçesindeki sınır karakollarını denetledikten sonra Suriye sınırına sıfır noktasındaki, Kilis'in Öncüpınar Hudut Bölüğü'ne helikopterle gitti.
Özel ve beraberindeki komutanlar, burada yaklaşık yarım saat inceleme yaptı ve komutanlardan bilgi aldı. Özel ile komutanlar, incelemenin ardından yine helikopterle bölgeden ayrılıp Şanlıurfa'ya gitti.
Komutanların ziyareti sırasında sinyal kesici jammer'ların bulunduğu askeri araçlar da sınırda sürekli devriye gezdi. 

0 yorum: