Ünlü kuyumcuya kurşun



İzmir'in Konak İlçesi'nde, ünlükuyumcu Erhan Özusta, evine girmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla sol bacağından vuruldu.


    İzmir'li ünlü kuyumcu Erhan Özusta, saat 18.00 sıralarında, Alsancak'taki kuyumcu dükkanını kapattıktan sonra Şair Eşref Bulvarı üzerindeki evine gitmek için yürüyerek yola çıktı. Evli ve 1 çocuk babası Özusta, binaya gireceği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından sol bacağından vuruldu.

Durumun bildirilmesiyle gelen 112 Acil servis ekipleri, Erhan Özusta'yı Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan ünlü kuyumcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Eşinin vurulduğu haberini alan Sinem Özusta ile başta işadamı Rıza Akça olmak üzere Özusta'nın yakın arkadaşları hastaneye geldi.
DAHA ÖNCE DE TACİZ ATEŞİ AÇILMIŞ
Ünlü kuyumcu Erhan Özusta, yaklaşık 2 ay önce sabah saatlerinde, Alsancak Plevne Bulvarı üzerindeki kuyumcu dükkanını açmak üzereyken, kimliği belirsiz bir kişinin arkasından havaya 2 el ateş açtığı, Özusta'nın polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Polis, Özusta'yı vuran kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

0 yorum: