Konya Hepar İl Başkanı Basın Bildirisi Yayınladı.




Ülkemizde öyle bir fotoğraf gösteriliyor ki resimlerde huzur, refah, mutluluk, her yer günlük güneşlik, cennet vaatleri, seyret seyret doyamazsın. Bu güzelliği seyredenler hayal aleminde geziniyor. Hükümetin kendisi de bu fotoğrafın hayaline kapılmış gidiyor. Artık fotoğraf seyretme ve hayal kurma zamanı geçmiştir.
Savaş uçağı denize düşürülüyor, helikopter yamaçtan yuvarlanıyor, asker dolu sivil minibüs uçurumu boyluyor, Foça, Gaziantep, Şemdinli ve Beytüşşebap, Afyon olayı, Bingöl Karlıova, ve Bingöl-Muş yolundaki olaylar acıların, üzüntülerin en büyüğüdür.
Bu kadar şehit veriyoruz, bunların sorumlusu kimdir. Mevcut hükümet ve onun emrindeki asker ve sivil bürokratlardır.
ABD nin jandarmalığı yapılırsa, Suriye rejimini çökertmek için elin çapulcusuna açıktan silah, para, karargâh desteği verilirse, Irak merkezi yönetimini hiçe sayıp, Barzani adındaki kabile reisiyle “petrol” pazarlıkları yapılırsa, İran’a yönelik Malatya Kürecik’e füze “imha” sistemini konuşlandırılırsa bu üç ülkenin de PKK ya desteğini vermesi kaçınılmaz oluyor. Bu ne biçim dış politika. Çevremizdeki bütün ülkelerle düşman olduk.
Hükümetin teröre karşı bulduğu yöntem; Basına “terör haberlerini vermeyin” diyerek halkın uyutulmasını, şehitlerimizin sessiz sedasız defnedilsini, ortalığın süt liman olduğunu göstermek. Şehit sayısının bu kadar tavan yaptığı bir dönemde Hükümetten biri çıkıyor, PKK’ ya karşı son 30 yıldan 50 misli daha başarılıyız diyebiliyor.

Genel Başkanımız Osman PAMUKOĞLU çok uzun zamandan beri “Hakkâri Elden Gitti” derken mevcut hükümet işin ciddiyetinin hala farkında değil. Hükümetin İçişleri Bakanı yüzlerce korumanın eşliğinde Hakkâri’de tacize uğruyor. Askeri aracına PKK bayrağı asılıyor. Askeri lojmanından Türk bayrağı hem de kendi askerin tarafından indiriliyor. Bu ne rezalet.
Bu hükümet terör konusunda hazırlıksızdır. Bilgi birikimi yoktur. İçi boş açılımlarla, hakim savcıları ayaklarına götürmekle, MİT müsteşarını gönderip müzakere yapmakla terör bitirilemez.
Bağımsızlığımız, onurumuz ve güvenliğimiz ileri derecede tehdit ve tehlike altındadır.
Hak ve Eşitlik Partisinin Genel Başkanı Osman PAMUKOĞLU sürekli söylüyor. Terörü bitirmenin yolu, terör örgütüyle müzakere yaparak olmaz. Mücadele yaparak olur diye. Terörü 365 günde bitireceğiz diye. Hak ve Eşitlik Partisinde bilgi, birikim, yetenek, donanım, irade ve tecrübe vardır. 1993-1995 yıllarında Osman PAMUKOĞLU terörün nasıl bitirileceğini kanıtlamıştır. Tekrar söylüyoruz 20 000 kişiden oluşan özel eğitilmiş bir ekiple dağları 365 günde temizleyeceğiz.
Merak etmeyin, biz kimseden siyasi direktif almayız.
HEPAR KONYA İL BAŞKANI
ERCAN SÜMER

0 yorum: