Osman Pamukoğlu Beyaz tv'ye dava açıyor.


Dün beyaz tv'de yayınlanan Dinamit programında Osman Pamukoğlu'na bir çok idda yöneltildi. Bu iddalara karşılık. Hak ve Eşitlik Partisinin resmi sitesinden bir duyuru yayınlandı. Bu duyuruda Osman Pamukoğlu'na atılan iftiralara karşılık 3 Eylül günü dava açılacağı belirtildi.
Şimdi sizlerle duyurunun tamamını paylaşıyoruz.

Müptezeller


Dün akşam (31 Ağustos 2012) Hükümet yalakası bir Tv kanalında program yapan beslemelerle, Çukurca da Asteğmen olarak görev yapan bir kara cahil tarafından, çadır tiyatrolarında bile görülmeyecek biçimde gülünç bir oyun sergilenmiştir..

Adı geçen kanal ve programda bulunan müptezeller için, 3 Eylül 2012 günü, hukuki ve cezai dava açılacaktır.

Dağ ve Komando Tugay Komutanı General ile tim komutanı Asteğmen arasında 7 kademe vardır ve bu kademelerde; Üsteğmen, Yüzbaşı, Binbaşı, Yarbay, Albay rütbelerinde muvazzaf subaylar bulunmaktadır. Bu cahile ne emir verildiyse başındaki Üsteğmen ve Yüzbaşı tarafından verilir.

Yaptıkları iş, 1993-1995 yılları arasında şehit ve gazi olan yüzlerce askerlerimize ve o dönemde görev yapan 4.000 subay ve astsubay ile 55.000 askere terbiyesizliktir..

Bu akşam Parti Sitesinde Yayınlanacak olan geniş kapsamlı kamuoyu açıklamasıyla da bunların cehaletinin derecesi ve maskaralıkları ayrıntılarıyla gözler önüne serilmiş olacaktır...

Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı

4 yorum:

  1. Cami duvarına işediler.. amaçları Osman Paşa'yı karalamak yıkmaktı, beceremediler. ROK'un, Osman paşaya fazla yüklenmesinin nedeni bir yerlerden yönlendirilmesi de olabilir. sonuçta rasim ozan'ın bitmek bilmeyen akp ve tayyip hayranlığı dillere destan ve akp rejiminin en büyük tehlikesi de belli. ee beyaz tv de kimin kanalı o da belli. ne dediler al şu kafadan kırığı karşına konuş osman paşaya hakaretleri savur rasimcim her zaman yaptığın gibi her duyduğun lafı işine geldiği gibi yont mu dediler? iyi ki orada zileli vardı. herneyse.. babamın dediği gibi; ''karalayayım derken reklam yaptılar ki reklamın iyisi kötüsü olmaz. bunların ne mal olduğunu bilmeyen varsa inanır.'' ;)

    YanıtlaSil
  2. Medya ellerinde olduğu kibi, hükuk, mahkeme de ellerinde. Yinde de inşallah kazanırlar.

    YanıtlaSil
  3. Şimdi youtube de filan bulup izlesem sinirlerim dayanmayacak biliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben Cahil insanlardan korkuyorum! ama karsima cikarsa ve düsmanlik yaparsa ölmesine raziyim.

    YanıtlaSil