Cristian: "F.bahçe'den Ayrılmayacağım"


Cristian: "F.Bahçe'den ayrılmayacağım"

Fenerbahçe'de sorunlar yaşadığı iddia edilen Cristian Baroni, sarı-lacivertli kulüp ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olduğunu ve Brezilya'ya dönmeyi düşünmediğini söyledi. Baroni, Alex hakkında da konuştu...


Cristian: "F.Bahçe'den ayrılmayacağım"

 UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Mönchengladbach karşısında alınan 4-2'lik galibiyette en büyük katkıyı yapan oyuncu şüphesiz Cristian Baroni...
Alex'in kulüpten ayrılmasıyla beraber ofansif olarak daha çok sorumluluk alan Sambacı, bu alanda ne kadar becerikli olduğunu da 4-2'lik maçta biri serbest vuruştan olmak üzere kaydettiği 2 golle gösterdi.
Alex de Souza'nın takımdan ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Cristian Baroni, Alex ve Fenerbahçe'deki geleceğine dair bir çok soruyu cevaplandırdı.
Mönchengladbach karşısındaki performansını değerlendiren Baroni, "Daha çok ofansif rol aldığım bir pozisyonda oynadığım maçlar oldu, ama bu maçta teknik direktörümüz Meireles ile benden daha çok ileri çıkmamı istedi. Tüm dikkatimiz defansı da unutmadan serbestçe atağa çıkabilmekti. 2 gol atacağımı kim bilebilirdi? Meireles çok önemli bir futbolcu ve çok nitelikli. İyi bir takıma geldi ve hemen katkı gösterdi, şu ana kadar iyi uyum yakaladık." dedi.
"HAYAT DEVAM EDİYOR"
Alex'in takımdan ayrılmasına takım olarak üzüldüklerini ifade eden Baroni, "Şüphesiz harika bir oyuncu ve insan kaybettik. Alex'in Fenerbahçe'de başka kimsenin ulaşamayacağı müthiş bir yeri var. Ben ve takım arkadaşlarımız onun böyle gitmesine üzüldük; ama hayat devam ediyor... Profesyoneliz ve yolumuza bakıyoruz." şeklinde konuştu.
"BREZİLYA'YA DÖNMEYECEĞİM!"
Brezilya'ya dönmeyi düşünmediğini de dile getiren Baroni, "Fenerbahçe ile 2015'e kadar kontratım bulunuyor. Brezilya'ya dönmeyi düşünmüyorum. Burada çok mutluyum. Kulüp ve taraftarlar beni çok seviyorlar. Burada çok çalışıp uzun saman kalma niyetindeyim." dedi.
Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdıran Brezilyalı futbolcu, "Fenerbahçe taraftarı inanılmaz. Almanya'da Borussia'nın stadında maç oynadık ve sıradışı bir şeydi. Taraftarlarımız yine tribünlerdeydi ve bizi cesaretlendirdiler. Çok fanatikler ve bu beni eğlendiriyor, 12. adam deyimi şüphesiz doğru bir deyim. Flamengo ve Corinthians taraftarlarına benziyorlar. Ama Fener taraftarı inanılmaz. Kulübe olan tutkularını her yerde sergiliyorlar." ifadelerini kullandı.
"ÇAĞRI BEKLİYORUM"
Tıpkı Elano ve Andre Santos gibi Brezilya Milli Takımı'na çağrılmayı beklediğini dile getiren Baroni, "Brezilya Milli Takımı'na çağrılmak için çok çalışmak zorundayım.Rusya'dan ve Ukrayna liglerinde forma giyip milli takıma çağırılanlar var. Türkiye'den de öyle... Andre Santos ve Elano bunlara örnek. Bir gün ben de çağırılmayı ümit ediyorum. Hayatınızda bir şeyleri elde etmek için çalışmayı bırakmamalısınız." dedi.

sporx.com

0 yorum: