Pkk çocukları canlı bomba yapmayı planlıyor.


Son dönemde güvenlik güçlerinin ard arada düzenlediği operasyonlarla büyük kan kaybeden terör örgütü, yeni taktikler peşinde.
PKK ‘nın bundan sonra bombalı saldırılarda, dilenci kılığına soktuğu çocukları kullanacağı öğrenildi. Hedef; askeri tesisler, karakollar ve emniyet binaları…. Katliam yapmak üzere silahlandırılan ve Türkiye’ye gönderildiği öne sürülen grup, tamamen çocuklardan oluşuyor.
Terör örgütü PKK’nın son planı kan dondurdu. Buna göre örgüt, bombalı saldırılarda artık dilenci kılığına soktuğu küçük çocukları kullanacak.
ÇOCUKLARI CANLI BOMBA YAPACAK
Güvenlik güçleri son dönemde yaptığı operasyonlarla terör örgütü PKK’ya büyük darbe vurdu. Bu kaybın üstesinden gelmeye çalışan örgütün, askeri tesis, karakol ve kamu binalarına yönelik saldırı hazırlığında olduğu öğrenildi. Ancak terör örgütünün bu kez yapacağı saldırılarda, dilenci kılığındaki çocukları kullanacağı tespit edildi.
ÖRGÜT, DAĞ KADROSUNU GENİŞLETMEYE ÇALIŞIYOR
PKK’nın bu amaçla Irak’ın kuzeyinde “sözde seferberlik” ilan ettiği öne sürülüyor. “Her evden birer kişi örgüte katılsın” diyerek bölgeye acil çağrı yapıldığı gelen bilgiler arasında…
BİR GRUP PKK’LI YOLA ÇIKTI
İddialara göre bu çağrıya uyup örgüte katılan bir grubun eğitimi tamamlandı. Katliam yapmak üzere silahlandırılan ve Türkiye’ye gönderildiği öne sürülen grup, tamamen çocuklardan oluşuyor.
ESNAFA EYLEM BASKISI
PKK’nın bu amaç için kullanmayı planladığı kişiler arasında esnaflar da var. Çünkü askeri tesislere girebilen kişiler arasında esnaflar da bulunuyor. İddiaya göre örgüt, akrabası dağ kadrosunda olan esnafları belirleyip onları tehditle askeri binalarda sansasyonel eylem yapmaya zorlayacak.
SAMANYOLU HABER

0 yorum: