1 Milyon Türk, Boşnak Kahvesi İçecek


1 Milyon Türk, Boşnak Kahvesi İçecek

Birkaç ay önce “Bosnia” kahve ile Türk pazarına giren Vispak, rekor boyuttaki cezveyle 1 milyon kişiye Boşnak kahvesi içirmeyi hedefliyor.

1 Milyon Türk, Boşnak Kahvesi İçecekGuinnes rekorlar kitabına giren dev cezveyle birlikte bir aydır Türkiye’de Boşnak kahvesi dağıtan firma, şimdiye dek Adapazarı, Bursa, İnegöl ve Altınova’da yoğun alakayla karşılanan etkinlikler tertipledi. Dünyanın en büyük cezvesiyle Boşnak kahvesi ikramının bir sonraki durağı ise İstanbul olacak.

Kampanya çerçevesinde Türkiye’de en az 1 milyon kişinin “Bosnia” kahve içmesi ve Boşnak usulü kahvenin pişirilme geleneğine şahitlik etmeleri hedefleniyor.


Türkiye’de Boşnak kahvesini deneyen vatandaşlar, Boşnak kahvesinin hazırlanışının Türk kahvesinden farklı olduğuna ve gün içerisinde ne kadar içilirse içilsin herhangi bir rahatsızlığa sebep olmadığına dikkat çekiyor.

650 litre kapasiteli dev cezve ile her defasında 65 kg kahve kullanılarak 8 bin fincan kahve servis ediliyor.

Osmanlı kahvesiyle Türk pazarına açılan Bosna Hersek merkezli Vispak firmasının önümüzdeki dönemde farklı ürünlerle de market raflarındaki yerini alması bekleniyor.

0 yorum: