HEPAR'dan Taraf'a protesto!




Hak ve Eşitlik Partisi Gençlik Kolları "4 polis öldü" diye manşet atan Taraf Gazetesi'ni protesto ettikten sonra getirdikleri gazeteleri ateşe verdi.



Adapazarı Gar meydanında toplanan HEPAR Sakarya Gençlik Kolları bir basın açıklaması yaptı. Gençler adına basın açıklamasını Gençlik Kolları Başkanı Sefer Şehirali okudu. 
Şehirali açıklamasında son günlerde yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Türlü kirli oyunların ülkemiz üzerine kara bulutlar gibi çöktüğü bugünlerde gün geçmiyor ki, memleketimin bir köşesinden şehit haberi gelmesin. Milletimizin yüreğini parçalayan bu olaylara artık yüce milletimizin sabrı kalmamıştır. Milletimizin sabrının zorlandığı bu günlerde bazı Taraf basın organları sabır sınırlarımızın aşılmasına çanak tutmaktadır. 26 Temmuz Hatay Dörtyol ilçesinde PKK'lılar tarafından 4 polisimiz şehit edilmiş, olay bütün gazetelerin manşetlerine büyük üzüntü duyguları ile yansırken, Taraf Gazetesi'nde ise "Hatay'da 4 polis öldürüldü" gibi bir başlık atılmıştır. Bu bir avuç kendini aydın zanneden ve gazeteciyim diye geçinenlere soruyoruz. 'Ne zamandan beri şehitlerimiz bu kadar seviyesiz bir başlık altında haber oldu?'
Konuşmanın ardından partili gençler getirdikleri Taraf gazetelerini benzin dökerek ateşe verdiler. Gazetelerin yakılmasının ardından gençler şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okuyarak eylemlerine son verdi.




1 yorum:

  1. arkadaş protesto ediyorsun gazeteyi satın alıp tiraj kazandırıyorsun!

    YanıtlaSil